Inspirerend, comfortabel en een tikkeltje eigenwijs!

Ervaar de luxe van simpelweg genieten op het platteland van Eierland in een van de leukste hotels van de wadden. Boutique Hotel Texel is allesbehalve een doorsnee hotel. Gevestigd midden op het platteland van Eierland, op een steenworp afstand van natuurreservaat de Slufter en waterdorp De Cocksdorp. Met binnen een eco-chique, warme en huiselijke sfeer en buiten de altijd veranderende landschappen van het eiland. Na een dag trappen en stappen heerlijk opwarmen in de spa en rozig van de dag nagenieten in ons restaurant. Wij serveren streekgerechten geteeld op onze eigen boerderij en in de nabije omgeving. Onze boerderij en hotel wekken hun eigen energie op, energie neutraal verblijven, daar laad u pas echt van op. Kortom, als u het toelaat vindt u hier ruimte, rust en volledige ontspanning. 

Wegdromen onder en in de schapenwol

Uitgerust wakker worden in een van onze fijne hotelkamers met het geluid van fluitende vogels en uitzicht over de landerijen. Daarna uitgebreid ontbijten. Verse jus, Texelse branding koffie met croissants en knapperig brood van onze eigen geteelde granen. Na een goede start bent u klaar om eropuit te trekken. Wandelend of fietsend naar de gezellige dorpjes, het strand of een van de prachtige musea die het eiland rijk is. Natuurlijk kunt u ook gewoon na het ontbijt het zwembad induiken, genieten van een uniek wolbad of een verkwikkende schoonheidstreatment. Niets hoeft en alles mag!

BERIT LAGERVELD
FRONT OFFICE MANAGER Boutique Hotel Texel:

“Oog voor detail, het samenbrengen van kwaliteit, beleving en natuurlijk niet te vergeten het verwennen van onze gasten. Dineren in ons restaurant, ontspannen in Spa Woolness en genieten van een goed gesprek in onze gezellige lounge. Intiem en verrassend anders zoals een Boutique hotel haar charme heeft.  Ik zie u graag tegemoet!”

Low price guarantee

We guarantee the lowest price when you book directly on our website.

Book now Book now