Just Married! O what a night...

vanaf 2 personen
from 287,50 p.p.p.a

All bridal couples want to end the most beautiful day of their lives in a romantic and relaxing way. And where better to do that than in a characteristic bridal garden suite on Texel land, full of romance. The bridal suite of our hotel is fully equipped. You can relax in a 2-person bath with a delicious glass of bubbles, and go through the experiences of the day together in bed under the starry sky. The next morning you can enjoy a Texel breakfast in bed. This way you can enjoy your first breakfast as husband and wife in peace.

PACKAGE

Spend the night in a private garden shed
Extensive breakfast full of goodies of your choice
Extensive Texel breakfast in bed after the first night
Free entrance to the pool and spa
Romantic package with a bottle of spumante, bunch of flowers & chocolate from the Texel chocolaterie
A small but nice memory of your stay
Late check out until 13:00


rates

€287.50 - 2 nights
€405.00 - 3 nights
€522.50 - 4 nights

BOOKING CONDITIONS

This package is valid based on availability.
The package price is per person and based on two persons per room.
Exclusive €2.95 p.p.p.n. municipal taxes.
Price and textual errors reserved.
Prices may vary slightly during holidays and public holidays.
 

 

Information & reservations


Our packages are available between October and March.
For information and reservations: + 31 (0) 222 311 237 or info@hoteltexel.com
Would you like to stay longer than 4 nights on the island? All our packages can also be combined.

Fantastisch

“Al heel veel hotels bezocht in mijn leven maar Hotel Boutique Texel is wel een klasse apart. Voorzieningen zijn goed en vooral erg schoon. Maar waar het hotel in uitblinkt is het vriendelijke personeel en het gevoel van thuiskomen. Het ontbijt en restaurant zijn echt uitstekend en het zewmbad plus wellness zeker de moeite waard. Fietsen reserveren was binnen een minuut geregeld en geen gezeur wanneer je een dag minder gebruik maakt van de fietsen dan vooraf aangegeven. Wij gaan hier zeker nog eens terug!”

  • Travelbird
  • Bianca

Heerlijk!

"Bij aankomst een lekker en mooi welkomsthapje vanuit de keuken. Wij hadden om 3 elektrische fietsen gevraagd. Deze stonden klaar bij aankomst. Wij kregen 2 opladers, maar het personeel zorgde dat de fietsen steeds werden opgeladen (ondanks dat wij zeiden dat we dat heus wel zelf wilden doen). Heerlijke bedden! Heerlijk, uitgebreid ontbijt!"

  • Booking.com
  • Angela

Perfect, met oog voor details

"Een van de betere hotels waar we hebben verbleven. Wij hadden een luxe kamer met douche. Een hele nette schone kamer, niet al te groot, maar gewoon prima. Het restaurant is top, van een zeer goed verzorgd ontbijt met zeer veel keuze en heerlijke gerechtjes, tot het diner wat gewoonweg super is. De bediening/personeel is ook top. Je kunt merken dat er oog is voor detail, zowel op het gebied van het eten als bij het personeel. We gaan hier zeker terugkomen."

  • TripAdvisor
  • Ronald V

Weekend parachutespringen

"Prachtig hotel met ruime parkeerplaats voor de deur. Bijzonder verzorgd en sfeervol. Heerlijk ontbeten je kan lopend of op de fiets makkelijk naar het paracentrum of de slufter en zo naar het strand. Het zwembad ook mooi waarbij je buiten kan zonnen."

  • TripAdvisor

Na thuiskomst wil je alweer terug!

"Heerlijk hotel met zeer persoonlijke aandacht voor de gasten. Leuke turn down service met attentie en weerbericht. Goed en uitgebreid Texels ontbijtbuffet met dagelijkse specials. Geweldig zwembad en spa, professionele pedicure. Overheerlijke gerechten bij Gusta." 

  • Booking.com
  • Hetty
Onderwerpen